Sponsor van de maand: Piërre Gorissen


Monique Oerlemans

Tijd om me eens voor te stellen als een van de nieuwe Cameleonners!

Ik ben Monique Oerlemans, 52 jaar, geboren en getogen in mooi Steenbergen. Moeder van dochter Amy (25) en zoon Damian (23).
Na “Skroetsj” gezien te hebben leek het me leuk me bij deze theatergroep aan te sluiten en sinds dit jaar mag ik me dan ook officieel Cameleonner noemen! Buiten deze nieuwe hobby zing ik al ruim 10 jaar bij Popkoor The Sparrows en dans ik graag (als ik niet weer eens iets gebroken heb ofzo…). Ik lees veel, vooral thrillers, en heb dan ook een kast met ruim 450 boeken. Mijn eigen mini-biebje 😊
Verder maak ik graag (3D) taarten voor verjaardagen van vrienden en familie en weten mensen mij te vinden als er iets grafisch in elkaar geflanst moet worden. Kortom… ik verveel me niet!

Als ik dan nog tijd over heb naast al die hobby’s kun je me vinden bij Onze Stede waar ik werk als medewerker/coach dagbeleving. Een hele dankbare job die wisselt van het spelen van bingo met het hele huis of een 1-op-1 gesprek met een bewoner die even niet zo lekker in zijn vel zit. De ene dag zit ik op een terras gezellig aan de koffie met gebak met de mevrouw van kamer zus en de andere dag begeleid ik de meneer van kamer zo naar de kerk om een dienst bij te wonen. Het voelt bijna als betaald worden voor je hobby. Oh ja… samen met een collega zing ik ook voor de bewoners van huizen binnen de stichting als “Duo Ani-Mo”!

Tot ziens bij een van de voorstellingen van Cameleon of op een andere leuke plek!