sketches - Theatergroep Cameleon

Ga naar de inhoud
leeve de vereeniging!
De leden van Totaaltheatergroep “Cameleon” zijn, na succesvolle uitvoeringen van “Smakelijk Leven”, weer bezig met de voorbereiding van een nieuw theaterdiner met de titel:  “Leeve de Vereeniging”. Alle voorbereidingen zijn er op gericht ook hier weer een pakkende voorstelling van te maken, die Cameleon-eigen, weer een aantal zeer verrassende elementen zal bevatten.

Deze nieuwe productie, die ook nu weer door de eigen leden is geschreven, verhaalt het wel en van het, vaak kleurige, verenigingsleven. Uiteraard staat Cameleon garant voor een avond totaaltheater met een lach en een traan. Cameleon gaat er prat op dat het nu al meer dan zeventwintig  jaar telkens weer lukt om met eigen werk voor het voetlicht te treden. In de voorstelling “Leeve de Vereeniging” zult u ook kennis kunnen maken met een  nieuwe, jonge speelster: Jolanda Bierkens uit Steenbergen die de cast van Cameleon versterkt. Steenbergen is en blijft de standplaats  van Cameleon, maar de spelersgroep bestaat nu uit leden van heel de Brabantse Wal.

Ook op deze avonden kan u sketches verwachten die het verenigings leven van alle kanten zullen belichten dit samen met een heerlijk diner wordhet een onvergeetelijke avond in het restaurant de Watertoren!. Dus boek snel op een van ondergenoemde datums.
16 januari 2019
23 januari 2019
Terug naar de inhoud